Wednesday, April 10, 2013

Many years...

... since I was here. On the street I was passin' my time away. To the left and to the right, buildings towering the sky. It's out of sight in the dead of night. Here I am, again in this city, with a fistful of dollars. And baby, you'd better believe... I'M BACK!
Ace Frehley - New York Groove (Spotify)

Hallo folkens!
Jepp, that's right, jeg er tilbake! Sånn delvis ihvertfall! Hvor ofte jeg kommer til å skrive noe her, og hvor relevant det kommer til å være, er fortsatt usikkert. Men jeg er oppe og går igjen! Det er det som teller, er det ikke?

Siden sist jeg oppdaterte her inne har jeg...
... opprettet min egen Facebook-page! Besøk den gjerne her: Tjuhu Photo
... både rukket å få kjæreste, og miste den kjæresten igjen.
... vært i Wyller og sett verdens beste skikjørere shredde superpipen. Høyeste air på 8 meter over kanten av pipen, gjort av Joffrey Pollet-Villard. Bilde kan sees her. Vilt nivå sier du?
... hatt min første fotoshoot i studio! Det var en artig opplevelse med min gode venn og designer, Thea.
... vært på flere gode konserter! Deriblant med The Gaslight Anthem, Halestorm, Blood Command og Refused! Å dra på konserter må være en av de tingene jeg liker aller best her i livet!
... vært på mitt første standup show! Startet med den beste av de beste, Dagfinn Lyngbø! Anbefaler alle å dra på et av showene hans! En morsommere og mer innsiktsfull komiker skal du lete lenge etter!
... brukt så mye som mulig av min tid i skibakken! Det må vel sies å være min lidenskap nummer èn! Synd at frykten for skader kommer så fort med årene, men har allikevel lært et par nye triks jeg er veldig stoked på!

Har vel skjedd en hel del annet i mellomtiden og, men tenkte dette var det viktigste og mest interessante! Derfor avslutter jeg med å ønske gamle lesere velkommen tilbake, og nye lesere velkommen!


1 comment:

  1. こんにちは、何ベルゲンはどうですか?

    ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !