Saturday, January 30, 2010

Nytt...

..... design! Ble litt lei av det gamle, så bestemte meg for å lage et nytt. Og for en gangs skyld ble jeg faktisk 99% fornøyd! Derfor vil jeg høre deres, 100% ærlige, meninger om det.

Og ellers så innehar jeg ingen planer for dagen, før kl 22.00. Da begynner X-games<3 I dag er det Freeskii Slopestyle og Boarder X på programmet.
I slopestyle er det en nordmann, Andreas Håtveit, som er en av favorittene etter å ha vunnet kvalifiseringen. Med tanke på at han har vunnet mye i det siste, kom ikke det som noen overraskelse. At han i mine øyne er en av verdens absolutt beste skikjørere, kan vi se bort i fra. Men at han kan spinne bortimot alle triksene han kan alle fire veier, er ikke noe man kan se bort fra. Tror han er en av de få som gjør det.


På kvinnesiden begynner nivået å bli insane høyt. Kaya Turski som vant igår kjørte i sin egen liga. Enkelt og greit. Det som dog sikkert kommer til å bli husket best fra kvinnenes slopestyle finale, er Sarah Burke. Guddinnen innen freeskiing, som har vært med på å forme kvinnelig frikjøring, prøvde noe en kvinne aldri har prøvd i konkurranse før. Hun prøvde seg på en 1260, tre og en halv fulle rotasjoner. I tillegg gjorde hun det på det samme hoppet som hun forrige sesong skadet seg stygt på. Trist at hun falt, ellers hadde hun mest sannsynelig kommet i historiebøkene!


Noen andre som skrev seg inn i historiebøkene i går, var Bobby Brown og TJ Schiller. Bobby Brown fikk 100 av 100 mulige poeng i freeskii Big Air finalen i X-games. I tillegg landet han den første Switch Misty 1440 mute noen sinne satt i konkurranse. Altså 4 fulle horisontale rotasjoner og 2 vertikale rotasjoner med en grab gjennom hele utførelsen!! Tj Schiller på sin side lagde historie med å lande en Dobbel Cork 1620 mute. 4 og en halv horisontale og 2 vertikale rotasjoner,også med en grab! Jossi Wells og Elias Ambühl satte hver sin Switch Dobbel Cork 1440 mute. Helt sinnsykt hvor mye denne sporten utvikler seg!

Se, nyt og se det flere ganger!


Selv blir jeg så utrolig stoka(opprømt/glad) når jeg ser slike ting. Skiflmer, skikonkurranser etc. Jeg får lyst til å dra ut på ski selv. Dessverre er det ikke alltid det kan gjøres. Jeg drømmer om en dag å bli god på ski. Ikke like god som dem nødvendigvis, men å ha kontroll på det jeg gjør. Og selvfølgelig ha noen solide triks i boka.

Tror også forresten dette er det lengste innlegget jeg noen gang har skrevet. Litt interessert i ski? Jeg? Ja. Lett min største lidenskap ved siden av foto. Elsker å dra på skifilmpremierene når de kommer,elsker å se dvd'ene i ettertid og elsker å stå på ski selv. Elsker ski, punktum!

Om du har lest deg gjennom hele dette innlegget, wow! Tusen takk! Om du ikke har det, glad du stakk innom uansett!

Hva synes du om det nye designet?
Leste du deg gjennom hele dette innlegget?
Hvis ja, fant du det underholdene og/eller bra skrevet?

Tusen takk for din tid.
- Aleksander

6 comments:

 1. Jeg leste hele innlegget, så til og med litt på videoene! Ski er morsomt, men har dessverre ikke stått på ski på hundre år (kanskje fire?). Synes det er bra skrevet, hoho!

  ReplyDelete
 2. SV: Da er det en mulighet for at det er derfor du ikke ser bilde mitt der ja. For nå funker alt bra i de andre nettleserene jeg nevnte :D
  Heheh :D

  ReplyDelete
 3. Dæven! Skulle ikke være mulig å være SÅ jævlig god på ski.. Fikk virkelig lyst til å bli skikkelig god da jeg så de filmene der da, og så klart jeg las hele :D
  Bra skrevet var det jo også :)

  ReplyDelete
 4. Glemte forresten å si at designet ble stilig! Er ikke noe fan av grønt da.. Men stilig ble det :D

  ReplyDelete
 5. SV: Det går ikke med programmet photoscape. Øynene blir bra, men huden blir alt ifra grønn til gul..så det går ikke :p
  Hadde jeg hatt photoshop kunne jeg fiksa øynene og ikke trengt svarthvit hud :p
  Hehe :D

  Men syns det er litt kult :D

  ReplyDelete
 6. Jeg SKAL lese hele innlegget, men ikke nå. Kjæresten maser på at jeg må komme å legge meg -.-

  Sv: Takk for kommentar :)

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !