Saturday, June 12, 2010

Hva faen

... er det menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg tenker med? Her er et utdrag fra vg-nett:


Nå kan en dom i Den europeiske menneskerettighetsdomstol i Strasbourg få konsekvenser for korset i det norske og 19 andre europeiske flagg.

Bakgrunnen for saken er at en mor i Italia ikke tolererte at hennes barn ble påtvunget kors i klasserommet. Ifølge italiensk lov skal det henge krusifikser på skolene i landet, til tross for at katolismen ble avskaffet som statsreligion i landet for 26 år siden.

Saken ble klaget inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen, hvor kvinnen i november fikk medhold.
Dere kan finne hele saken her: VG-Nett
Jeg er hverken religiøs eller troende. God gammel ateist.Men dette, det er helt vilt! Hvordan kan en forstyrret mor få til noe slikt som dette? Selv om det mest sannsynlig ikke blir noe konsekvenser ut av dette er det uforståelig at domstolen i Strasbourg gir henne medhold. Får sitere Dagfinn Høybråten: "-Det er skremmende at tanken i hele tatt reises. Det viser at ekstreme krefter er villig til å bruke menneskerettighetene til å rydde unna religiøse symboler og ytringer"

Min nye favorittpolitiker er nå offisielt den danske undervisningsministeren, Tina Nedergaard. Det danske flagget er også truet av dommen. Hun hadde dette å si:  Jeg kan sige, at min datter i hvert fald aldrig kommer til at opleve en fødselsdag, hvor hun ikke bliver fejret med danske flag. Det kommer ikke til at ske. Om jeg så skal klistre store fede Dannebrogsmærkater på min minister-BMW, så gør jeg det

Om denne dommen får noen konsekvenser for det norske flagget, skal det flagget vi har nå påføres min kropp med blekk. That's right! Om dette flagget blir avskaffet av en fanatisk mor skal jeg ta en tattoo av flagget vårt!

Hva synes dere om denne hårreisende nyheten?
- Aleksander

8 comments:

 1. NEEEI nei nei nei. Nå blir jeg mektig flau over folks tanker og meninger om negativitet i alt! FY. Det skulle ikke vært lov en gang, bare fordi det er et kors i det norske flagget betyr det faen meg ikke at det er Jesus sitt kors eller noen betydning på kristendommen.. Nå ble jeg sint, føler jeg.. :-)

  ReplyDelete
 2. Sv; Men uansett, så er det så patetisk at EN mening fra den dama får så mye oppmerksomhet OG konsekvenser.. Som jeg alltid sier; Jeeesus.

  ReplyDelete
 3. Herregud, hva er det som feiler folk?? Greit nok at hun ikke liker kors, men altså.. Gjøre SÅ mye oppstyr av den grunn, det er faen meg bare tragisk. Det norske flagget SKAL ihvertfall ha kors, hvis ikke støtter jeg det der med å tatovere på seg det norske flagget altså! :D

  ReplyDelete
 4. Det norske flagget skal være som det er.... husk vi er et fritt land. Alle har rett til å tro eller ikke tro på kristendommen.
  Men det norske flagget er Norges symbol. Og jeg håper at det kommer til å være det.... Kommer til å kjøpe flagg slik de er i dag, å bruke det på alle offenlige flaggdager..... Tenkdere om. Vi har hatt et rent flagg siden 1905 da Norge fikk norsk konge....

  ReplyDelete
 5. Herregud, det er jo helt sykt!! Jeg tar tatoveringen sammen med deg ;D

  Sv. TUUUSEN TAKK :D

  ReplyDelete
 6. Jeg blir faktisk kvalm av sånne temaer... Dette skal ikke vurderes en gang...
  Går dette igjennom, synes jeg virkelig synd på neste generasjon.
  Noen må stoppe denne galskapen før den går alt for langt!!!!

  ReplyDelete
 7. Hvordan i faens helvette klarer di å tenke på sånn? Når skal vi tatovere oss???

  ReplyDelete
 8. Dette med å forandre flagget er for at vi lever i et flerkulturelt samfunn i Norge og i de andre rike landene i Europa. Innvandrerne kan bli krenket av flagg med kors. Men dette er GALSKAP å forandre det norske flagget. Norge må og skal si NEI selv om FN, EU eller Menneskerettsdomstolen i Strasbourg dømmer oss for å diskriminere innvandrerne sine forskjellige religioner.

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !