Saturday, February 6, 2010

Random...

.... bilde, ettersom jeg ikke helt har fått til dette 52 prosjektet de siste dagene. Mitt bilde fra dag 6, som jeg overhodet ikke er fornøyd med. Men whatever.

Dette er også mitt bidrag i Daniell sin konkurranse med Stillhet som tema. Oppfordrer alle til å gå inn å titte på mer enn bloggen hans også, fordi han tar fantastiske bilder. 'Nuff said.

Hva synes dere om bildet?
Planer for helga folkens?


- Aleksander

4 comments:

 1. Jeg likte bildet. Var litt ensomt. Ensomhet og stillhet går ganske fint i hverandre. Håper du går vidre i konkurransen :)

  Sv: Diskuterte? iik. he he. Hva bruker du?

  ReplyDelete
 2. Takker for den litt gjemte rosen. Du er snill du :D

  Oi oi, det hørtes ut som utrolig mye blodslit for å ta bilder. men du får jo bra resultat, så det funker jo :D Du må prøve å plassere kamera på kommoder, skap og diverse. også lage stativ til reflektoren. Kreativitet kommer man langt med. Jeg lagde meg en reflektor for en liten stund siden, siden jeg ikke har :p

  ReplyDelete
 3. Likte bildet ditt godt jeg, syntes det passet fint! ;) Takk for tipset også, jeg likte bloggen hans utrolig godt! Utrolig tøffe bilder med blod osv - hehe, sånt liker jeg!

  Vet ikke om du har fått det med deg, men kjører ny fotokonkurranse nå jeg også - og dette bildet eller noe lignende hadde jo passet fint til temaet! ;)

  sv: Haha, når det gjelder sjokolade er jeg nok ikke trofast mot noen! Du kan vel kalle meg en swinger! ;)

  ReplyDelete
 4. Likte bildet! Lykke til i konkurransen ;)
  Planene for helga er vel egentlig bare UKM. Blir vel det hele søndagen kommer til å gå med til ihvertfall, og flere planer har jeg ikke :p

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !