Saturday, February 27, 2010

Dream:

a series of mental images and emotions occurring during sleep.

Å drømme kan være helt sinnsykt. Man våkner med en følelse av at alt var så ekte og bare venter på at drømmen skal fortsette.
Jeg våknet nettopp med en slik følelse. Jeg drømte at jeg lå på gulvet å snakket med noen, da det kom inn en mann. De jeg var med trodde det var en vampyr, fordi vi snakket om vampyrer, men jeg skjønte at det var en mafia-mann. Han hadde nemlig ikke hoggtenner.
Det som skjer videre er at jeg sparker han i brystet et par ganger når han prøver å kaste seg over meg. Da trekker han opp en pistol. Vanlig 9mm eller noe slikt håndvåpen. Så går han sakte mot de andre.
I et siste desperat forsøk på å overleve, siden jeg skjønte jo han ville drepe oss, sparket jeg pistolen ut av hånden hans, og ned på senga hvor de andre satt. Dessverre turte de ikke skyte han, så han fikk tatt tilbake pistolen. Da går han elvfølgelig etter meg først. Han sikter nøye mens jeg prøvde å hive meg unna, men jeg var ikke kjapp nok. Han treffer meg midt i panna.
Jeg ligger på magen å kjenner blodet renne ut av kulehullet. Mens øynene har rullet opp i skallen på meg, ligger jeg på magen på gulvet å kjennr blodet sildre mens jeg puster tungt. Jeg kjenner følelsen i kroppen bli borte, sakte men sikkert, fra tærene og oppover. Jeg bare ligger der og venter på å dø. Jeg husker at jeg tenkte: "jeg får ikke sagt hade til noen...."
Det var på det punktet jeg våknet. Jeg lå med halvåpen munn og siklet, akkurat som i drømmen ,haha. Det føltes så utrolig ekte ut. Det kjentes fortsatt ut som at jeg hadde et hull i panna,


Jeg våknet for 14 minutter siden. Det første jeg gjorde var å begynne å skrive, så jeg husket mest mulig av drømmen. For dette er en av de vondeste drømmene jeg har hatt.

Nå skal jeg straks opp, men prøver å sove litt til.
- Aleksander

7 comments:

 1. huff førr en jævli drøm!! :-o

  ReplyDelete
 2. Uff, så heslig drøm. Men nå vet du mest sannsynlig hvordan det er å få en kule mellom øya, om du ved en tilfeldighet skulle havne i en sånn situasjon. Er bra å skrive opp drømmene når man våkner. Har hørt at man etterhvert vil kunne kontrollere drømmene sine til en viss grad da. Verdt å prøve:)

  ReplyDelete
 3. SV; Tusentaakk! :-)

  - Åhh.. Fæl drøm.. Jeg har en viss tendens til å drømme at jeg blir mindre og mindre, og at ingen hører meg hvis jeg skriker det høyeste jeg kan.. Det er en drøm som repeterer seg hele tiden..

  ReplyDelete
 4. Æh, creepy drøm!
  Jeg har også en del snåle drømmer.. Slik som en gang da jeg drømte at oldemor døde, og dagen etterpå fikk vite at hun HADDE dødd den natta.. Det var skummelt det :/

  ReplyDelete
 5. Uff.. ekke no stas med kjipe drømmer.. jeg har en tendens til å drømme mye rart, og veit godt hvordan det er å pakke hjernen rundt en skummeldrøm.. men heldigvis etter en uke eller to, så er den borte og livet går videre med nye drømmer og udrømmer ;P *dypingord*

  - Konge blogg! Vi digger deg, klemmers <3

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !