Saturday, January 9, 2010

Øyne....

.... er en fin ting!

Spesielt når det er flinke fotografer som Benedikte Bull som tar bilde av dem. Fokuserte øyne gjør alt med et portrett, i mine øyne. Derfor liker jeg også å kunne redigere dem. Her har jeg gjort et forsøk på et av Benedikte sine bilder. Kun redigert irisen. Postet med tillatelse:)

Før og etter:Hva syns du?
Og nå synes jeg du skal gå inn på Benedikte sin blogg å sjekke ut bildene hennes.
Sakket litt med Benedikte, og lurer da på om det er fler som ønsker en kort(eller detaljert) guide på min måte å reidgere øyne på?

Ut
- Aleksander

3 comments:

 1. Wow, det ble kjempe stilig! :D Virkelig, skjønner ikke hvordan du fikk det til. Det jo skikkelig eventyrlig og samtidig så det ekte ut, veldig godt jobba! Og tusen takk for de fine tingene du skrev, det varmer virkelig hjerte :)

  sv: Haha nei, ikke jeg heller.. Jeg følger heller ikke med på topplisten, men bruker å ta meg turen innom der av og til for å se om det faktisk er kommet noen brukbare på den øverste delen, men blir like skuffa hver gang :p

  ReplyDelete
 2. sv: Ja, det kan du godt gjøre! Er nok flere som har bruk for en sånn guide :)

  Fotoblogger er det veldig lite av, ser faktisk ikke noen.. :(

  ReplyDelete
 3. sV: Vampyrtenner er ikke dumt. Det vil jeg og ha! Kviser kommer og går. du skal være glad du ikke har skeive ben, eller manglende kroppsdeler :

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !