Tuesday, January 26, 2010

Jeg er....

... tilbake. Skrekk og gru for dere bloggere som er lagret som bokmerke. Nå er jeg tilbake for å kommentere. Muahaha. Ja, jeg er vilt overtrøtt nå.

Og sånn ellers så var hytteturen awesome! Forholdene i bakken var tilnærmet perfekte! Svakt snøvær, som sørget for konsant nysnø og myk landing. Ingen problemer med farten til hoppene heller denne gangen. Utenfor løypene var forholdene optimale. Løssnø til sikkert langt over knærene. Rakk oss til leggen når vi kjørte. Første gang jeg virkelig har nytt å kjøre pudder!

Jeg føler også at jeg hdro til ganske mye der oppe. Ble verken en 360 eller 540 der, men jobbet mye med de triksene jeg allerede kan. Har grei kontroll på 180 nå. Gjorde det på det største hoppet de hadde der oppe. Tror det er bortimot noe av det skumleste jeg har gjort i mitt liv! Fikk også mer generell kontroll på rails. Hadde en del mislykkede forsøk på å prøve railtriks. Gikk ikke like bra.

Forøvrig så er hytta vi bodde på like awesome som sist gang! All creds til Martin som lar oss være med opp dit, og ordner med en slik tur for oss! Utsikten den ene veien ser slik ut. Fantastisk, hva?


Håper du og hadde en fin helg!
Hva gjorde DU i helga?


Takk for i dag
- Aleksander

4 comments:

 1. Sv: Thank you :) Elsker kommentarene dine! Du sier akkurat hva du liker med bildene :)

  ReplyDelete
 2. SV: WOW for en flott kommentar da gitt! Kjente smilet forsvant bak HODET! Haha, tuuuusen takk!! :D

  Min ide er å henge opp flest mulig av mine egne bilder på veggen, deretter få alt inn i en portofolie her hjemme, kanon :D

  ReplyDelete
 3. Sv: Takktakk =D Jaa, det var skikkelig vanskelig! måtte eksprimentere masse før jeg fant ut om det var best med eller uten blits osv. Også gikk jo modellene i minst 60 km/t, og det gjorde det jo ikke enklere :p

  ReplyDelete
 4. Hmm, i helga.. Du, jeg husker virkelig ikke hva jeg gjorde i helga! Tror jeg sov x)
  Det bildet var utrolig fint! Herlig vinterstemning :D


  Sv: Helt enig :D

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !