Saturday, December 19, 2009

Julen...

... er nå svært nært.

Julestemningen min er derimot langt fra på topp. Heller ikke-eksisterende. Ting går ikek helt som det skal for tiden, og det tar ekstremt mye energi.

Derfor gleder jeg meg nå til å hitte parken i Varingskollen. Bare kunne glemme alt å kjenne den godt kjente følelsen av stålkanter som graver seg ned i snøen, og ved noen tilfeller gnistrer på railene. 6 hopp, 2 bokser og 1 rail er det der nå. Stoked!

Og ellers har man da ingen planer i julen. Whatsoever. Får håpe man klarer å finne på noe artig med familie og venner. Litt kjipern at mange reiser bort da.


På bildet: Tom Wallisch som hitter en flat-down box i Northstar.
Foto er ikke av meg.

Har du noen planer for jula?
Noen som står i Varingskollen?

Ut
- Aleksander

3 comments:

 1. I jula skal jeg bare kose meg tror jeg. Har heller ikke fått julestemninga på plass, men kjenner jeg meg selv rett så kommer den nok krypende på lille julaften :p

  sv: Haha dyb ja ;)

  Hehe, tusen takk for det! :D

  ReplyDelete
 2. Skog to the Heim20 December, 2009 11:57

  Har ikke helt julestemningen jeg heler.. Ingenting er bedre en å kjenne at man synker ned i snøen og stålkantene graver seg ned! Det eneste som er litt drit at det på tidene hvor hele bakken er full av is! Men fy søren! Det skal bli så deilig å ta på seg slalom skiene :)

  Ha en kjempefin jul og storkos deg! :D

  ReplyDelete
 3. Jeg har heller ikke helt julestemning nå.. Har faktisk ikke hatt det de siste årene. Men nå er det snø da, så det hjelper nok litt på! Jul uten snø går liksom ikke :P

  I jula skal jeg bare slappe av og kose meg hjemme med familie og venner tenker jeg :)

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !