Wednesday, December 30, 2009

It has...

(Soundtrack: Aphex Twins - Windowlicker)
... been done! Jeg har endelig fått tatt meg piercing i leppa! Har hatt lyst på det en stund nå. Og kjæresten min har også hatt lyst til at jeg skulle ta det,så. Nå var det på tide. Var igrunn litt vondt, det skal jeg innrømme. Var livredd, så Monica holdt meg i hånda. Snille kjæresten min^^

Vad tycks?
Og ellers er det nyttårsaften i morgen. Og som alle fotointeresserte vil jeg prøve å ta bilder av fyrverkeriet. Er det noen som har noen tips til meg angående det?
Nyttårsaften skal feires hjemme, sammen med familie, og Monica<3. Pinnekjøtt skal etes, bilder produseres, riskrem konsumeres, og fyrverkeri tennes på. Gleder meg. Kommer til å bli veldig koselig.

Så da sier jeg takk for meg!

Hva synes du om piercingen?
Noen fototips til nyttårsaften?

Godt nyttår alle sammen!
- Aleksander

4 comments:

 1. Jeg anbefaler å stå unna gatelys, ha lang lukkertid og bruk stativ! Men jeg tror du får mye bra bilder med kort lukkertid også!

  ReplyDelete
 2. Kult det ble!
  Jeg har ikke tatt bilder av nyttårsraketter med speilreflekskamera før, så jeg vet ærlig talt ikke.. Men det er vel bare å prøve seg frem :)

  ReplyDelete
 3. Sv: Helt ærlig så har jeg ikke peiling. Men hvis du ikke zoomer så veldig så får du jo sånn ca et bra bilde. Hahah, hakke peiling egentlig. Lykke til iallefall :D

  ReplyDelete
 4. Skog to the Heim31 December, 2009 11:44

  Tok bilde engang på hytta av raketter. Ble ganske bra egentlig! Tok med vanlig digital kamera. Fyrverkerie modus og holdt kamera helt stille så ble det utrolig bra! Men vis du rister litt blir det dårlig. Lykke til og godt nytt år :)

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !