Friday, December 25, 2009

Da var...

... julaften over for denne gang også. Utorlig koselig julefeiring. Stort sett hele familien samlet til et lekkert måltid, som alltid. Bestemor sitt pinnekjøtt slår aldri feil. Riskremen og brownien smakte også himmelsk!

I tillegg har jeg fortsatt litt over en uke igjen av ferien, og en flott nyttårsaften å se fram til. Den skal jeg nemlig tilbringe hjemme med nærmeste familie, og kjæresten min. Gleder meg til å gå inn i det nye året med deg jenta mi! Tenk, 7 måneder på nyttårsaften<3

Ettersom jeg har bursdag 4 dager før jul, slenger jeg inn noen bilder av gavene mine. Og nei, jeg er fortsatt ikke over gavestadiet. Synes alltid det er like gøy. Som vanlig kan dere klikke på bildene mine for å få dem i full størrelse;

Bursdagsgave: En ufattelig kul lommebok jeg virkelig elsket, som jeg også puttet alle pengene jeg fikk inn i.


Julegave: En utrolig sexy ekstern harddisk som allerede har kommet godt til nytte. Den er i børstet aluminium, og ikke gullfarget som det ser ut som. Ergo, mye finere enn bildet tilsier!


Bursdagsgave: Gavekort på massasje. Tusen takk jenta mi, du kjenner meg for godt<3


Ble i dessverre ikke noen bilder av selve julefeiringen i år, men tradisjonen tro, hadde vi riskrem! Som som alltid smakte helt makeløst!


Og, også tradisjonen tro, måtte jeg og min onkel leke oss med et eller annet. Barnlige som vi er. Denne gangen lekte vi med fotoutstyret hans. Jeg lette meg fram til en vidvinkel-fisheye-makro linse som jeg bare skrudde på min egen 18-55 mm linse. Fisheye effekten var latterlig morsom. Så for 200 kr skal jeg definitivt ha en sånn fra eBay!
Høydepunktet av prøveskytinga, var definitvt da han dro fram en +10 makro-ring. Ble helt forelska i den, så skal definitivt, uten noen som helst tvil, ha min egen sånn! Er forresten også en slik Benedikte har.
Sjekk hvor detaljert den fikk huden min til å bli!Så, nå skal jeg avslutte for denne gang. Håper alle har hatt en fantastisk jul.!


Har DU hatt en fin jul?
Er du fornøyd med gavene du har fått?
Er du fotointeressert?


Fortsatt gledelig jul
- Aleksander

5 comments:

 1. Haha, vet det er sick hvor detaljert ting blir av den ringen altså! ;) Men det er bra du har fått testa den ut før du eventuelt kjøper deg en sånn!

  sv: Tusen takk for det! :D Kult at du la merke til det, hehe ;)

  ReplyDelete
 2. Jeg har hatt tidenes juleaften med tidenes gaver. Hahaha. Werner tok av og ga meg sykt mye:D

  Herlige gaver du har fått! God damn, misunnelig på det gavekortet! Haha

  ReplyDelete
 3. Sv: Tusen takk :D

  Så herlige gaver! Likte veldig godt bildet utav hånda di, dritkult at det ble så detaljert. Tror virkelig jeg må bestille meg en slik makro-ring :)

  ReplyDelete
 4. Ja, jeg har hatt en kjempefin jul! Fikk ikke alt jeg ønska meg da, men noe. Fikk en sånn harddisk jeg også, og den kommer nok til å bli brukt mye! Trengte virkelig en sånn en..
  Ja, jeg er fotointeressert! Det var utrolig tøft det bildet også da :D

  ReplyDelete
 5. Skog to the heim26 December, 2009 20:05

  Godt å høre at du at har hatt en fin jul. Lommeboken var porno,haha. Ja der kom ordet. Din feil, fy! :p. Nå tenker sikker mange at jeg skadet, gal, merkelig og rar. Men jeg liker ikke julemat. Pinnekjøtt er æsj :p hehe. Men riskrem er elsk! <3

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !