Wednesday, November 4, 2009

Afraid of the dark...

"I've been afraid of the dark all my life. I leave the lights on all the time and if the light is off, I have to run across the room to get to the switch. I can't walk through a dark room. I'm afraid of what I can't see." @ Megan Fox.

Som om jeg skulle sagt det selv. Jeg er LIVREDD for mørket. Om jeg går ute alene og det er mørkt, kan jeg ikke ha på begge hodetelfon-tingene samtidig, jeg må se bak meg hele tiden, jeg tror alltid noen følger etter meg. Og jeg erredd for varulver, vampyrer og allslags horrorskapninger som trives om natta, bl.a Grudges. Flaut å innrømme, men slik er det.

Selv når jeg er hjemme alene løper jeg gjennom mørke rom for å finne bryteren. Jeg tenker at jeg blir tatt av noe som gjemmer seg i mørket, om jeg ikke får skrudd på lyset, og får bena opp av gulvet innen 10 sekunder fra jeg entrer rommet. Jeg takler ikke å sove med lyset av når jeg er alene. Jeg sover stort sett alltid med lyset på.

Min seneste frykt, kommer etter å ha sett filmen The Unborn. Portalen til en ond, fordervet sjel skal visstnok gå gjennom speil, så hovedpersonen skal unngå dem. Av den grunnhar jeg blitt livredd for å se i speil. Jeg vil ikke se det hun ser. En ung,råtten gutt som plutselig viser henne forferdelige "syn".

Men når jeg er med kjæresten min forsvinner veldig mye av frykten for disse tingene, selv om noe alltid er der, bare mindre synlig. Når jeg er med henne, er det mye lettere å takle mørket, og alt som følger med det.

4 comments:

 1. Aww, kjæresten min<3

  I heart you! Også skal jeg passe godt på deg hihi :)

  ReplyDelete
 2. Jeg husker du begynte å gråte når Egil sperret deg inne i en container en gang.. Dakar!

  ReplyDelete
 3. Hahahhaha, jeg elsker headeren!!

  ReplyDelete
 4. Uff, jeg er også utrolig mørkeredd.. Vet ikke hva jeg er redd for engang, tror bare hele tiden at NOE eller NOEN følger etter meg. Jeg må som deg slå på lyset med en gang jeg kommer inn i et rom. Men når det gjelder soving MÅ jeg ha lyset av uansett, for jeg får ikke sove med lyset på. Men jeg tenker bare at når det ellers er mørkt kan ikke dette noe se meg, og det kan ikke se meg heller. Snålt, men sånn er det.

  Og når det gjelder den filmen du nevnte.. Fy fader, den skal jeg ihvertfall IKKE se!! Ble jo livredd bare av å lese det der jeg.. Jeg er hjemme alene, det er mørkt.. Herregud :S

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !