Sunday, October 12, 2008

Siste uke

Hmm, hørte av personer her på bloggen at det var på tide å oppdatere bloggen igjen, så da gjør man det:)

Starter med forrige helg.
Fredag:
- Som vanlig sluttet man på jobb kl. 13.00. Deretter hastet jeg hjem for å hente treningsklær og dro på trening. Hadde time med personlig trener, noe som var ganske kult egentlig. Lærte noen nye øvelser for styrking av knærene. Og siden mitt høyre kne ikke akkuratt er så sterkt, var det veldig bra.
Etter det kom jeg meg hjem, og senere på kvelden kom Monica innom.

Lørdag:
- Ble ikke parkour trening denne dagen. Skulle nemlig på Rockefeller for å se Fry Flyts Film Tour. Der var det premiere på to skifilmer: Claim, laget av amerikanske Matchstick Productions, og Get Lucky, laget av norske Field Productions. Get Lucky var en helt fantastisk bra film. Mye bedre enn Claim etter min mening. I Get Lucky fikk vi se mye hard kjøring, både i park og på pudder i høyfjellene. Kjørere som PK Hunder og Aleksander Aurdal byr opp på mye bra kjøring som er en nytelse både for øye og sjel. Anbefales på det sterkeste.
Lørdags kveld var det fest hos Stine på Stovner. Det var egentlig ganske underholdende det, helt til vi skulle begi oss på veien hjem. Å gå, fra midt på stovner til øvre grorud i regnet, var virkelig ikke gøy. Koselig med vandrekompiser som Magnus, Grønnis, John osv. Men været ødela liksom turen:P

Søndag:
- Her må jeg inrømme at jeg ikke husker hva jeg gjorde. Gjorde sikkert noe, men kan ikke huske hva.

Resten av den uka som nettopp har vært, har det ikke skjedd så veldig mye.
På onsdag og fredag var jeg på trening på Elixia kalbakken. noen som leser her som trener der også? Vennligst si fra, så kan vi kanksje trene sammen. Og om noen er interessert i treningsprogrammet mitt, er det bare å spørre.

Fredagen bød ikke bare på trening. Men startet dagen med å få noen ganske så bra bilder av soloppgangen over Majorstua. Kommer til å poste bilde(ne) når jeg har redigrert dem ferdig.

Lørdag:
- En ganske innholdsrik dag. startet med å våkne kl. 07.00 eller noe rundt der, etter en veldig bisarr drøm. Etter det lagde jeg faktisk pannakaker til meg selv og min kjære mor!!?!??!! Første gang noensine jeg lager pannekaker. Ble faktisk overraskende godt.
Deretter dro man ned til Frognerparken for å trene parkour. Her var det uvanlig mange som møtte opp. Vil vel tro at vi var oppe i en 15-20 stykker. Fortonte seg til å bli en veldig bra dag. Fint vær, kule folk, bra trening. Håper det blir slik flere ganger.
Dro fra trening i 4 tiden, og da bar det ut på shopping. Tusla rundt i Oslos gater alene på jakt etter nye klær. Endte opp med en Volcom bukse, og en Session t-skjorte fra Session. En volcom genser, en Dragon t-skjorte og 2 Vans svettebånd fra Swag. Alt i alt et godt utbytte for 2400 kr.
Så etter en endt dag med trening og shopping stakk man en tur til Grorud å møtte på monica nok engang. Var ganske koselig det. Tusla opp til stemmer'n og litt slikt. Stemmer'n er Steinbruvann, et av groruddalens mest populære badesteder, for de som lurte.

Hyggelig at/hvis du har lest hele denne lange bloggen, at du slenger inn en kommentar eller 4:)

Hvordan har din uke vært?

Har du handlet noe nytt?
Har du noe på hjertet, hva som helst, som du vil spørre om eller la meg vite?

5 comments:

 1. Min uke har vært ganske hektisk. Vært på eldresenter og jobba der. Og skolen da..
  Har kjøpt meg sko,no tskjorte saker og sikkert masse annet men det husker jeg ikke i farta.
  Veiledningstimer er drit fett ;D

  ReplyDelete
 2. Jeg skal trolig begynne å trene på Elixia på Kalbakken!! (;

  ReplyDelete
 3. Høres ut som om at du har hatt en koselig uke. Uken min har vært ganske chill. Endel skole arbeid, men ellers strålende :D

  ReplyDelete
 4. tuse takk. brukte den under skole ballet i fjor : D

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !