Sunday, October 26, 2008

Indeed

Trådtittel, ftl?

Anyways.

Fredag. Jobb som vanlig, ganske forutsigbart igrunn. Dro så på trening. Ganske chill egentlig. Håper det hjelper for noe. Men det får vi se.
Etter det dro jeg til Grorud å var med Monica, igjen:) Koselig det, helt til fucktwaten i innlegget under ringte. Var jo forsåvidt koselig etterpå å da, men faen så irriterende!!!

Lørdag. Kjedelig start på dagen hvor jeg droppa trening for fotografering med Remi, og så ble ikke det noe av. Derfor dro jeg til byen alene og gikk rundt å tittet på klær. Kjøpte meg en bandana og to svettebånd. Hvis ønskelig kan jeg legge inn bilde av det, og dagens antrekk, senere.
Etter å ha dratt hjem for å skifte, dro jeg ned til byen for å møte masse folk. Ble mye kluss med tida, men klarte å finne til hverandre til slutt. Eva, Trym, Perry(?), Øyvind(?) og Anna-Belle. Alltid godt med nye bekjentskaper:) Og bare å rette på meg om jeg har feil, Camilla. Uansett ble det en koselig kveld. Spiste på peppes, så dro jeg, Camilla og Perry(?) på Bocata på Nationaltheateret.

Fortsetter spørsmålsrunden fra forrige innlegg. Men dette blir siste. Kommer det ikke fler, får bare de personene som har spurt, svarene på bloggene sine, eller msn.

Blogges folkens

7 comments:

 1. hu sa så mye forskjellig, sånn som at hu likte deg og at hun ikke ville at jeg skulle være med deg.
  Og lurte på hvorfor vi rota ogsånn, hu sa så mye piss egentlig, husker ikke alt

  ReplyDelete
 2. hehe, jeg vet. du er litt kul du også da ? :D

  ReplyDelete
 3. jess, det er det : D jeg og ada klarte faktisk å sette sammen en komode. sånn halvveis i alle fall :D

  ReplyDelete
 4. I want to see picture of the outfit!

  ReplyDelete
 5. så du hadde linka meg. liker deg tilbake liiiiksom :)

  ReplyDelete
 6. La ikke merke til det før nå jeg (A)

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !