Sunday, October 19, 2008

En ny dag

Heisann folkens.

Ligger faktisk her i senga nå. Har fått en tendens til å ikke klare å sove lenger enn til halv 8-8 i helgene. Der er utrolig frustrerende, siden jeg blir trøtt allerede i 8 tiden igjen på kvelden.

Liten update her kl 12.20. lager meg toast:D Gleser meg til det og et glass kald melk med oboy:D

Starter med en update på uken min.

Mandag, første dag etter helgen. Nettopp hatt lunsj. Skal sage en finérplate og hva tror dere skjer? Joda, da spruter den jævla saga en sagflis i øyet mitt, så jeg fikk en rift på øyet. Var på Volvat på Majorstuen og litt av hvert. 790,- kr. Helt fantastisk. Det førte til fri fra jobben på Tirsdag, fordi jeg så omtrent dobbelt med den fucka øyelappen.

Jaja, ellers skjedde det lite både Tirsdag og Onsdag. Var bare ute hos bestemor for å levere en bukse hun skal legge opp for meg.

Torsdag var jeg på treing. Og o'friggin'boy om jeg ble sliten. Varma som vanlig opp med jogging i 20 minutter, litt på sånn mage maskin og 93 eller 107 kg i benpress(jippi, IKKE benKpress). MEN fant ut at "what the hell, kan jo være med på en spinning time." Selvfølgelig hørte jeg feil av dama i disken som sa "35" minutter.  Men neida. 55 minutter!! For meg som ikke er noe spesielt sykkelfantom var det helt forferdelig. Hadde mest lyst til å forsvinne når jeg så hvor lett de fleste andre fulgte instruktøren. Menmen, holdt såvidt ut.

Fredag var en heeeelt chill dag. Skjedde absolutt ingenting.

Lørdag ble som vanlig. Opp tidlig, ligge å loke litt for mye. Måtte faktisk sykle til toget i dag fordi jeg ikke rakk busssen!?!? Dårlig på tidsberegning jeg. Men kom meg nå på trening. Parkour denne gangen. Klarte noe for første gang, virkelig glad da. Var mye glatt og sånn, så jeg ga meg relativt tidlig og bare så på. Men var en koselig dag fordet.

I dag(søndag) våkna jeg tidlig som sagt. Blir nok til å ligge her å chille så lenge at jeg får dårlig tid igjen. Men det er vanlig. Skal faktisk til Sandvika i dag. Skal være med et fototreff arrangert av noen folk på Diskusjon.no. Link her for de som er interessert(dere har litt dårlig tid, men dog les de 2-3 siste sidene). Kan bli morro, selv om jeg gruer meg litt fordi jeg er så sjenert at jeg stort sett ikke tør snakke med folk. Men håper det ordner seg.

Men denne gangen har jeg ikek noen snertne bilder å gi dere, så dere får holde ut med de to sangene jeg har litt dilla på fortiden.

Metallica - All Nightmare Long

Scar Symmetry - Ghost Prototype I (Measurement of Thought)

Hmm, også tenkte jeg at jeg muligens kunne ta en spørsmålsrunde om det var interessant.

Så. Legg igjen de spørsmålene dere har, så skal jeg svare, uansett hvor sære de er. Legg igjen også hvilken måte dere vil ha svar på. Alternativene er  skrevet på bloggen, på mail eller en videoblogg. Kan også få tak i meg på silent_shadow1990@hotmail.com.

Blogges kjære venner. Takk til alle som følger med:)

10 comments:

 1. Tror du har rett :)
  Det er nok blogspot editoren det er noe gale med, og ikke HTML-kodene. For jeg har prøvd ALT, og da mener jeg ALT når det gjelder HTML-er! Ingenting fungerer. Føler bloggen er stygg nå :( Uff. Kunne trengt et datageni nå ja!

  ReplyDelete
 2. I laugh @ u my cutipiiiiiie! :D:D
  Neida, søtis ^^ Du har en konge blogg! Hvorfor har ikke jeg hørt om denne før da....?

  ReplyDelete
 3. men om hva? :) trenger hjelp av deg :) hadde spørsmålsrunde vært noe?

  ReplyDelete
 4. Uffda.. Har du fått rift på øyet du.. stakkar! <3

  ReplyDelete
 5. Haha, overaskelsen er så kul :D
  Jeg måå bli ferdig med den snart!
  Tusen takk for kommentaren < 3

  ReplyDelete
 6. Og nå så jeg den andre kommentaren din! :P
  Tusen takk! Nå er det litt av hvert ute å går på bloggen min, utenom leilighetupdates da, for det ser enda faktisk litt jævlig ut her :P

  ReplyDelete
 7. Flink du var som var med på spinningtime da :D Jeg holdt også på å dø første gangen :P

  Hvordan var fototreffet da?

  -www.rosafrosk.blogg.no

  ReplyDelete
 8. spm: beskriv deg selv med èn setning.

  ReplyDelete
 9. Skal definitift ha med Bloody Mary :D

  ReplyDelete
 10. ja du er litt av en morgenfugl du!
  Hm spørsmålsrunde ja..

  Hvis du vant 1 million, hva vill du brukt dem på ? :)

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !