Monday, September 8, 2008

Still got my nike boots

Mwaaha. Holdt ut 2 uker på jobb nå. Fortsatt utrolig vondt i beina stort sett hele tiden. Men hører at det går seg til, så får håpe det gjør det.

Levert inn første timelistene mine i dag, så jeg får første lønninga mi på torsdag:D Hele 5786,20 kr. Må ut å shoppe noe da. Vetke helt hva av det jeg vil ha jeg kommer til å kjøpe, men det finner vi ut.

Lista er:
- BMX sykkel
- Nikon 50 mm f/1.8
- KLÆR!!!!!!
- Goggles (briller til bakken)

Og ellers har helgen bestått av trening og granittrock.

Hyggelig å være med folka fra skolen igjen. Alltid morro å tilbringe tid med gamle kjente. Artistene på Granittrock var derimot ikke noe bra. Åge Aleksandersen og Sambandet var igrunn ganske greit, men ikke helt sånn musikk jeg hører på til vanlig. Han skapte liv da, det skal han ha.

Treningen var også gøy. Hadde time med personlig trener på fredag. Han satte opp et uhyre vanskelig program, som jeg med 100% sikkerhet kan si at jeg kun klarer å fullføre 30% eller mindre av. Men da har jeg noe å strekke meg etter. Lørdagen var parkour dedikert som vanlig. Gøy å delta igjen. Oppløftende å få til ting jeg ikke har fått gjort på lenge.

Men merker jeg savner enkelte perosner som har glidd helt ut av livet mitt.
Og fy faen som jeg savner Kitty som reiste fra meg i går uten at jeg fikk sagt hade engang:( For de som lurer er Kitty en veldig god venninne som reiste til Cambridge for å studere der.
Er vi ikke søte sammen? Hehe


Tidligere i uka hadde jeg også vært på sushi restaurant med Camilla og Sofia. Det var veldig koselig igrunn, men sushi er ikke helt min type mat fant jeg ut. Men glad for at du dro meg med Camilla<3;D

Forøvrig har jeg fått litt dilla på sangen Magnus sendte meg, Nike Boots<3

"Flyer them the rest of them , STILL GOT MY NIKE BOOTS!"

Så vi blogges eller whatever

3 comments:

 1. Virker som du har hatt det kos, med unntak av sushien kanskje? :P

  Men dere er hvertfall kjempesøte sammen! <3 Synd du ikke fikk sagt hade da :(

  ReplyDelete
 2. Hahaha, men bra du hadde det koselig med oss for det da :P

  ReplyDelete
 3. ntttåå.. for et søtt bilde<3

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !