Saturday, August 30, 2008

Jobb

Mja, nå har jeg da altså kommet meg gjennom den første uka på jobb.
Helt jævlig egentlig. Grei jobb og alt, men så utrolig sliten og vondt i beina hver dag.
Dagen starter med å stå opp kl 4.15 eller 4.20, hvorpå jeg lager meg mat og alt man gjerne gjør om morgenen. Deretter sykler jeg hjemmefra rundt 05.35 for å rekke toget som går 05.54. Etter det sitter jeg på toget til jeg må bytte til t-banen på majorstuen. Jobben starter 07.00 og der er jeg til 15.30.
etter jobb begir man seg som regel på dne lange veien hjem. Så jeg er hjemme sånn ca i 5-halv 6 tiden eller noe slikt. Når jeg kommer hjem så spiser jeg og slapper av, før jeg legger meg i 20.00-20.30 tiden. Og slik har basically dagene mine vært dene uka.

For de som ikke vet det så jobber jeg som tømrerlærling hos Multibygg AS.

I går var dog et unntak. Jobb fra 7-13 bare:). Dro rett derfra til kontoret for å levere noen papirer. Derfra dro jeg til Elixia på Kalbakken for å trene. Var der i sånn ca en time-halvannen før jeg fant ut at bingen med magnus og folka viille vært fun. Men endte bare opp med meg, magnus og trond, noe som forsåvidt også var ganske sexy.
Så får magnus melding om at vi er invitert til Ida i bursdag, og jeg som ikke har med skift selv måtte låne et heeeelt antrekk av magnus. Sokker hadde jeg selv da.
Bursdagen var søtt det, men bonde som jeg er måtte jeg ta siste busse hjem som gikk 22.45:(

Jaja, forsåvidt en helt grei uke det. Ser fram til lønning allerede:P Får den vel utbetalt den 15 eller noe tror jeg. Er ikke helt sikker på når lønninger og sånn er enda, men det får gå.

Hvordan har DIN uke vært? Er det noe DU lurer på som jeg kan svare på?

5 comments:

 1. Uken min har vært amazing.. Nesten ..<3!
  Jeg lurer på om du sier Majorstuen eller Majorstua når du snakker..!

  ReplyDelete
 2. SÅ SLIITSOOMT! Det er tøft og holde ut med sånt. Jeg selv er ganske så lat av meg så ikke så rart jeg syns det hørtes slitsomt ut :p Just me complaining!

  Tusen takk da :)
  Sånne kunder er BÆSJ! Jeg vil bare slå dem ned alle sammen.. Eww.

  ReplyDelete
 3. Ja, jeg lurer på hva du heter? :)
  Hvor gammel er du?
  Og hvor bor du?

  Min uke har og vært litt slitsom da, selvom jeg bare ha 3 minutter med bil til jobb :p Men jeg er så lei jobben min, for det første er det bare sure kunder og for det andre så er det få kunder :P Haha, så de få er bare SURE! Most of the time.

  ReplyDelete
 4. Siste buss hjem så sent som 22:45 ville vært en velsignelse. Her går den 20:35..

  ReplyDelete
 5. Takk :-D

  Hehe, romantisk middag hadde vel vært noe, men endte opp med noe helt annet :p

  Ah du bor der du ja :)

  ReplyDelete

I would be superhappy if you left a comment !